Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hallo Indonesians Vet People....lets gathering in here.....

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Re: Hallo Indonesians Vet People....lets gathering in here.....

    wow, makin banyak aja nih user dari indonesia. salam kenal semuanya ya.
    Manusya Mriga Satwa Sewaka
    (vet02ugm.wordpress.com)

    Comment


    • Re: Hallo Indonesians Vet People....lets gathering in here.....

      yang di jogja silahkan merapat ke FKH UGM

      Comment


      • Re: Hallo Indonesians Vet People....lets gathering in here.....

        Originally posted by alykes View Post
        Hi vets from Indonesia!

        I have a friend who got scholarship to study in Indonesia (Jakarta) and wants to import her dog from Slovenia. The dog has been regularly vaccinated against rabies and will have measured antibody titer. Does anyone have any information on importing a dog to Java (as far as i know the island is rabies free) - which documents one needs, is there any quarrantine, costs,.... Apart from that I would also like to get some information about availability of Hill's Prescription diet Z/D availability in ID, because the dog is atopic, allergic and has food intolerance.

        Thank you very much for your answer and greetings from slovenia.
        If already done rabies vaccine and titer test is good. but your dog will be quarantine if coming from country that not free from rabies. Length of the quarantine i am sorry i don't know. regarding the availability of z/d, i think in Indonesia there is a distributor for science diet, you can check with them. But if really don't have, i think you can get it from neighbour country like malaysia or singapore. thank you.
        Manusya Mriga Satwa Sewaka
        (vet02ugm.wordpress.com)

        Comment


        • Re: Hallo Indonesians Vet People....lets gathering in here.....

          admin forum, saya mau usul, gimana kalo setiap member menambah email yang aktif dan nomer hp supaya lebih mudah dalam jalin komunikasi, saling kenal antar FKH Indonesia biar makin solid (bisa bbm, line, whatsapp, sms, telp, email, dsb) dan saya yakin pasti berguna untuk saling membantu dalam mencari pekerjaan suatu saat nanti.

          ada yang punya pengalaman ttg beasiswa s2 ? ceritain kronologinya dong. dari syaratnya apa aja, kehidupan disana kyk gimana. saya sendiri tertarik beasiswa s2 ke Jerman/ Belanda. thx

          Ade Bondan FKH-UGM 2010 : ade.bondan@gmail.com , whatsapp /kakaotalk : 089.6368.15122 , line / sms/ telp : 0838.4041.6462

          Comment


          • Re: Hallo Indonesians Vet People....lets gathering in here.....

            admin forumnya bukan orang indonesia. ini forum internasional gt, kita yg kumpul disini cuma sub-sub bagian aja. jadi ga ada admin yg bisa masukin/keluarin seenaknya.
            untuk beasiswa s2 biasanya coba menghubungi kedutaan negara yang ingin dituju atau kunjungin website kedutaannya, mereka biasanya akan umumin disana, tapi sekarang mereka juga ada twitter account koq. beasiswa vet di luar negeri seringnya lebih kearah epidemiologi dibanding sama klinikal, kalo klinikal biasanya lebih dikhususkan ke warga lokalnya, CMIIW.
            untuk kehidupan di negara orang tiap-tiap orang beda kayanya.
            Manusya Mriga Satwa Sewaka
            (vet02ugm.wordpress.com)

            Comment


            • Mana lagi nih.. Sepi2 aja....
              Manusya Mriga Satwa Sewaka
              (vet02ugm.wordpress.com)

              Comment

              Working...
              X